Spirituel Coaching

    Forside      Spirituel  Coaching      CD - meditation      Kirsten Varda Eriksen      Kontakt

Spirituel Coaching støtter dig i at bevidstgøre og leve dine  potentialer.


Mine vigtigste værktøjer er:


Clairvoyant vejledning

hjælper dig til at bevidstgøre problemstillinger, som måske gentager sig. Jeg kan ofte se de dybere, bagvedliggende årsager, som hindrer dig i at leve i overensstemmelse med din sandhed. Du får hjælp til at løsne op for det, der står i vejen i dit liv. En hjælp til dig for at skabe flow i dit liv - personligt og arbejdsmæssigt.


Clairvoyant vejledning kan også bruges til supervision af dit arbejde eller virksomhed for at skabe meningsfuldhed og arbejdsglæde.


Det kan foregå ved personligt møde, telefonisk eller via Skype.


Terapi og samtale

Ofte oplever vi de samme mønstre gentager sig i vores relationer med andre og i vores parforhold. Grundlaget for disse mønstre kan findes i skjulte, ubevidste sider i dele af det barn, vi engang var. Ved at bringe de sider frem i lyset og bevidstgøre dem kan der ske en healing og gøre plads til at livet kan leves i overensstemmelse med vores inderste sandhed.


Jeg bruger efter behov forskellige terapeutiske redskaber:

   - Indre barn arbejde

   - Voice dialogue

   - Familieopstilling

   - Samtale


Sorgarbejde

Jeg har flere gange i mit liv mistet nære familiemedlemmer og venner - og har derfor erfaring i at være med mennesker i sorgprocessen.

Desuden har jeg gennem længere tid arbejdet som frivillig terapeut i Kræftens Bekæmpelse.


Healing

kan foregå hos mig - eller som fjernhealing:


På et aftalt tidspunkt sender jeg fjernhealing. Efter healingen kontakter du mig via sms eller mail med dine oplevelser - jeg svarer med de informationer, jeg fik under healingen.


Det kan være en enkeltstående healing, men har ofte udviklet sig til et forløb med healing og kontakt dagligt i en periode. Disse healingsforløb giver en kontinuerlig kontakt og tillid til dybden i dig selv.


Healingsprocessen    

    - er en støtte til at turde følge hjertets vej.

    - hjælper til at turde sige ja til livet.

    - er en støtte til at gå igennem svære perioder i dit liv.

    - hjælper dig med at  bevidstgøre det du har brug for at se, så du

       kan give slip på det.


“Jeg er overrasket over hvor godt det føles at have denne forbindelse. Det hjælper mig til at fokusere og forstå hvad der sker. Det føles som om jeg kommer dybere og det føles godt at have nogen som ser og forstår” - Gudrun“Jeg har flere gange tænkt på, at den healing jeg fik af dig gav mig en kontinuerlig kontakt med og tillid til dybden i mig selv” - Marianne


Retreat

er et healende ophold - internat - kun for dig i 2-3 dage med invitation til fordybelse.


Der vil være mulighed for individuelle sessioner, meditation, stilhed, fordybelse og gåture i naturen. Det er et tilbud om et nærende, inspirerende forløb, hvor du er i fokus - en mulighed for et frirum i en travl hverdag med plads til hvad du kommer med.


Det giver mulighed for at få et helikopterperspektiv i dit liv - samtidig får du en dybere indsigt i dig selv. En støtte til at åbne op for nye muligheder og inspiration til eventuelle ændringer i dit liv, dine relationer og arbejdsforhold.


På retreatet vil du møde både min mand, Jørgen Bonde Eriksen og mig.


Vi aftaler længden på retreatet på forhånd - opholdet er incl. kost og logi på eneværelse. Der er plads til 1 eller 2 personer.